Rendelőnkben használt implantátumok

Rendelőnkben többek között a fogászati implantológia területén több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező svájci székhelyű Nobel Biocare által gyártott Alpha Bio Tec implantátumokat használjuk.

 

Az Alpha-Bio Tec mindenre kiterjedő minőségbiztosítási rendszert vezetett be, amely megfelel az ISO 13485:2003, az ISO 9001:2000 előírásainak, a Kanadai Orvosi Termékek Megfelelőségi Értékelési Rendszerének, a 93/42/EGK tanácsi irányelvben foglaltaknak. A termékek CE jellel vannak ellátva és forgalmazhatóak az Amerikai Egyesült Államokban is.

 

implantsAz Alpha-Bio Tec implantátumok több típusa létezik, így minden típusú csontba kiválóan beültethetők. Azért, hogy a különböző paraméterekkel rendelkező állcsontokba is stabilan beépíthető legyen, széles mérettartományban kínálja őket a magyarországi forgalmazója. Kutatási adatok támasztják alá, hogy az Alpha Bio Tec implantátumok beültetésének sikeressége mutatója átlagosan 98,3%!*

 

Amennyiben az implantátum sérülése, kilökődése, törése, kontaminációja mégis megtörténne, az Alpha-Bio Tec belátása szerint javítja, cseréli a terméket, vagy jóváírja a hibás termék értékét.

 

surfaceAz Alpha-Bio Tec implantátumok nagy előnye, hogy a Nano-Tec™ technológiával kialakított felszínük kiválóan alkalmas arra, hogy az állcsontba stabilan beépüljön.  Az implantátumok felszíne ugyanis egyenletlen. A Nano-tecTM technológiával kialakított gödröcskék így lehetővé teszik a csontsejtek stabil megtapadását és a szervetlen csontállomány beépülését. Az ilyen, egyenletlen szerkezetű felszín köré nőtt csontállomány rendkívül stabilan biztosítja az implantátum integritását.

 

Az Alpha Bio Tec termékei közül kiemelkedik az SPI spirál implantátum. Ez a forradalmian új, szabadalommal védett fogászati implantátum olyan tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik, amelyek megfelelnek az orvosok által támasztott változó igényeknek.

SPI

*:648 implantátum 4 éves utánkövetéses vizsgálata alapján.

 

Több százezer szájsebész használja világszerte az SGS Switzerland implantátumait, amit az Egyesült Államokban az FDA, Európában a CE hagyott jóvá. Az SGS Switzerland rendszer megfelel a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak. Rendelőnkben ez az implantátum rendszer szintén elérhető, ár-érték arányát tekintve az egyik legnépszerűbb implantátum rendszernek bizonyult pácienseink körében.
 
 
sgs_p7_3